Schrijf je in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en acties!

Newsletter

  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

   Search

   Verzending

   Indien het door jou bestelde item op voorraad is (en geen pre-order) zal Leo & Moon deze in principe iedere week verzenden, kijk op je pop-up wat het eerstvolgende verzendmoment is.

   Kleinere pakketten worden die dag naar het business point gebracht of opgehaald door PostNL, via email ontvang je een track & trace zodat je je pakket kan volgen.

   De items die met meubeltransport verzonden worden worden die dag meegegeven aan de transporteur. Deze neemt vervolgens met jou contact op om een bezorgafspraak in te plannen. Een dag voor levering hoor je het tijdvak waarbinnen je order bezorgd wordt. Houdt er rekening mee dat dit een externe partij betreft,
   Leo & Moon heeft geen inzicht in de planning van de meubeltransporteur of invloed hierop.
   Deze zelfde partij kan ook de retourzending van je meubelstuk voor je verzorgen, de kosten hiervoor zijn altijd voor jezelf (€65 binnen NL, €85 voor Belgie).

   Voor levering op de Waddeneilanden volgt na bezorging een factuur voor kosten van de eilandvervoerder.

   Bestellingen die op de verzenddag voor 9 uur ‘s ochtends geplaatst zijn kunnen nog diezelfde dag mee, indien je later op de dag bestelt wordt je bestelling een week later meegegeven.

   Afhalen van uw product in ons magazijn op afspraak! Wij bieden de mogelijkheid om uw product op een afgesproken dag en tijdstip bij ons magazijn op te halen. Zo kunt u eerder van onze producten genieten! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

   Let op: aangezien Leo & Moon een small-business betreft kan het zijn dat door bijvoorbeeld ziekte of vakantie afgeweken wordt van vaste verzenddagen. Houdt daarom de pop-up op de website in de gaten!

    

    

   De nieuwe collectie is onderweg en bijna in Nederland! Houd de website in de gaten want vanaf deze maand vind je hier heel veel nieuwe bedden, stoelen, kasten, kindermeubels en speelgoed. Stay tuned!

   You don't have permission to register
   X