KLACHTEN

Heb je een klacht of vraag over onze producten? Laat het dan weten. Mail ons, eventueel met foto, op info@leomoon.nl  en binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je van ons een reactie.

Vergeet niet: De bed hoofdeinden worden handgemaakt van rotan, een natuurproduct.  Al onze items zijn daarom uniek! Omarm net als Leo & Moon de imperfecties en kleine verschillen.

RETOURNEREN

Je mag het product binnen 14 werkdagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. Je hoeft hier geen reden voor op te geven. Het product dient origineel verpakt geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper.  Het aankoopbedrag wordt gecrediteerd en teruggestort op je rekening. Je kan dit teruglezen op de website van de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Let op: Voor afgeprijsde artikelen geldt een retourtermijn van 8 dagen en er zal een waardebon uitgeschreven worden ter waarde van de retourzending.

Wil je retourneren omdat het product is beschadigd? Ook dan gelden bovenstaande regels. Indien je schade hebt bieden wij de mogelijkheid het product te vervangen voor een deugdelijk product. Omruilen, zoals hierboven aangegeven, is altijd gratis.

Retouradres:

Leo & Moon
Heuvellaan 22
1406 KV  Bussum

  • No products in the cart.