Klachten en retourneren

Klachten
Heb je een klacht of vraag over onze producten? Laat het dan weten. Mail ons, eventueel met foto, op info@leomoon.nl  en binnen 72 uur (op werkdagen) ontvang je van ons een reactie.

Vergeet niet: De bed hoofdeinden worden handgemaakt van rotan, een natuurproduct.  Al onze items zijn daarom uniek! Omarm net als Leo & Moon de imperfecties, kleurvariaties en kleine verschillen. Natuurlijke markeringen en/of  verkleuringen worden niet als defecten beschouwd. Voor verzending worden alle items sowieso uitgebreid door ons gecontroleerd. 

Kan ik een bestelling annuleren?
Als je van gedachten bent veranderd, kun je de bestelling annuleren voordat deze wordt klaargemaakt voor verzending naar onze bezorgpartners. Neem contact met ons op en wij zullen je bestelling annuleren en de betaling terugstorten. Wanneer je bestelling al opgehaald is door onze bezorgpartner is annuleren helaas niet meer mogelijk.

Retourzending en terugbetaling
Je mag het product binnen 14 werkdagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. Je hoeft hier geen reden voor op te geven. Het product dient origineel verpakt geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper.  Zodra je ons op de hoogte hebt gesteld van de retourzending kunnen wij desgewenst het transport regelen. Je ontvangt een volledige terugbetaling (minus retour- of ophaalkosten. Let op: voor meubels is dit € 50,- binnen NL) nadat het product aan ons is geretourneerd. Je kan dit teruglezen op de website van de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?
We kunnen je alleen terugbetalen volgens de betaalmethode die je voor de bestelling hebt gebruikt. Heb je een bestelling geannuleerd die nog niet verzonden werd? Dan wordt je order onmiddellijk terugbetaald: het bedrag zal binnen enkele werkdagen tot maximaal een week op je rekening staan afhankelijk van je bank en de gekozen betaalmethode. Gaat het om een geretourneerde bestelling? Dan wordt die pas doorgevoerd wanneer de producten terug in onze opslag zijn aangekomen waar ze op eventuele schade worden gecontroleerd. 

Garantie

Wij garanderen dat dit product gedurende een periode van 6 maanden vanaf de oorspronkelijke factuurdatum vrij is van fabricage- en materiaalfouten. Garantie omvat alleen het frame en niet de decoratiekrullen of verbindingsbanden/vlechtbanden.
Rotan is een natuurproduct. Door het handgemaakte karakter en de werking onder invloed van bijv. luchtvochtigheid en beweging kan het voorkomen dat er een spijkertje los komt of er een verbindingsbandje loslaat. Deze vallen niet onder de garantie en zijn zelf makkelijk te verhelpen. Ook natuurlijke markeringen en/of verkleuringen (van de rotan of de verf) worden niet als defecten beschouwd.

Leo & Moon stemt ermee in tijdens de garantieperiode je item te repareren of om een ​​gerepareerd/opgeknapt product van dezelfde waarde te leveren zonder extra kosten (behalve de kosten voor verzending, handling, verpakking en retourzending).  Een dergelijke reparatie of vervanging is onderworpen aan verificatie van het defect en een aankoopbewijs zoals door het tonen van het originele gedateerde aankoopbewijs.

Garantiebeperkingen:

Deze garantie omvat niet:

-Elke aandoening die het gevolg is van andere dan gewoon binnenshuis gebruik of elk gebruik waarvoor het product niet was bedoeld, zoals gebruik bij verhuur of commercieel gebruik.
-Elke aandoening die voortvloeit uit onjuist of onvoldoende onderhoud of verzorging.
-Schade als gevolg van verkeerd gebruik, misbruik, nalatigheid, ongevallen of transportschade
-Ontevredenheid met uw stuk buiten de retourperiode van 14 dagen.
-Normale slijtage
-Schade opgelopen tijdens retourvervoer
-Schade opgelopen tijdens montage of onderhoud door derden.
-Verkleuring / beschadiging / verwering door weersomstandigheden
-Items die verkocht zijn als B-keus vallen niet onder de garantie.

  • No products in the cart.