From something new to something old

Toen wij anderhalf jaar geleden gingen verhuizen was ik 8 maanden zwanger van dochter nr4.
Van een prachtige moderne loft in het centrum van Amsterdam gingen we naar een huis uit 1900 vol authentieke stijlkenmerken in het Gooi. Hoewel ik normaal juist degene ben die over het interieur gaat (want man is de liefste maar kleurenblind en denkt alleen aan praktisch en niet perse aan mooi) liet ik het deze keer helemaal los. Ik had er de energie niet voor en het interesseerde me totaal niet, liever bleef ik op mijn roze wolk en dagdroomde ik over het kleine poppetje dat bijna in de wieg lag.
En zo kwam het dat mijn man alleen de keuken ging kopen, de badkamer uitzocht en het hele huis wit geverfd werd.

Aan de slag!
Toen ons kleinste meiske geboren was en er steeds minder hormonen door mijn lijf gierden kwam de frustratie. Want waarom was het hele huis eigenlijk wit? En dat bad was toch veel te groot? Van de kinderkamers zouden onze meiden op z’n minst een jeugdtrauma krijgen (want veel te ongezellig) en onze slaapkamer moest ook echt een metamorfose ondergaan. Ik was er klaar voor!  Met wat verf, behang, andere meubels en decoratie zou ik er eens flink mee aan de slag gaan. Na de woonkamer, keuken en onze slaapkamer is het nu eindelijk de beurt aan de kinderkamers.

En dan?
Maar ja, waar begin je? Ik vind zo veel stijlen mooi… Uiteraard wil ik rekening houden met de wensen van de kids en het beschikbare budget. Ik wil er graag iets eigens van maken en niet een kamertje waarvan er al honderden op instagram te zien zijn. Natuurlijk krijgen mijn meiden sowieso een rotan bed hoofdeinde. Verder staat alles nog open en laat ik mij leiden door alle mooie dingen die ik op Instagram en Pinterest tegenkom, mooie vintage vondsten, bijzondere combinaties en persoonlijke spulletjes.

Oftewel:

Something old, something new, something eye-catching and something from you.

Ik ga de komende weken speuren naar behang en mooie kinderspullen. Voor iedere kamer maak ik een moodboard en verzamel ik ideeën. En zodra er een kamertje klaar is deel ik de voor en na foto’s.
Kom je wat moois tegen op Instagram waarvan je denkt ‘dat zou geweldig matchen met die hoofdborden’ tag me dan gerust. Vind ik leuk! Ik wens jullie een fijne zomer en hoop op veel inspiratie.

 

Liefs, Madeleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • No products in the cart.