Een binnenkijker: Luna’s slaapkamer

Hebben jullie laatst de binnenkijker van Luna’s slaapkamer voorbij zien komen op de website van de Kinderkamerstylist? In een uitgebreide fotoreportage zag je eindelijk eens de hele kamer ipv alleen het rotan hoofdbord! We kregen er veel leuke reacties op, daarom hieronder een kleine samenvatting. Wil je graag alle beelden zien kijk dan vooral even hier.

Madeleine van Leo & Moon vertelt:

Vier dochters met 4 verschillende smaken en dus 4 verschillende slaapkamers. Deze kleine kinderkamer is van Luna, onze 3e dochter. Luna houdt van de natuur: van bloemen en dieren, van verzamelen en dagdromen. Toen ik voor de eerste keer het behang ‘Land of Roses‘ van Mrs Mighetto zag was ik direct verliefd en zij gelukkig ook. Het behang werd samen met het rotan hoofdbord en de rotan stoel het uitgangspunt voor de styling van deze kamer.

Kleur, materiaal en online vondsten

Qua kleuren kozen we voor blush, lindegroen en mosterd. Een mooie match met het behang! We hebben veel natuurlijke materialen gebruikt: rotan (ofcourse!), wollen plaids en linnen. Je vindt er ook veel vintage items . Ik doe niets liever dan snuffelen in tweedehands winkels, de kringloop en op Marktplaats. Leuk om deze treasures indien nodig op te knappen en vervolgens te combineren met budget aankopen. Ook vind je op deze kamer veel Instagram-vondsten terug. Ik koop graag bij een small business, veelal vrouwen die het moederschap combineren met ondernemen. Spullen waar door de makers extra liefde in is gestopt, dat zie je altijd terug in de items!

Indeling en kleurgebruik

De kamer van Luna is klein, bovendien heeft het maar een rechte wand. Er zit een grote inbouwkast in met vintage groene stalen louvredeuren. In eerste instantie wilde we de kast eruit halen om zo ruimte te winnen maar op het laatste moment bedacht ik me. Omdat het behang behoorlijk aanwezig is hebben we de rest van de kamer wit gehouden (RAL9010). Het belangrijkste vind ik dat Luna, haar zussen en haar vriendinnen de kamer geweldig vinden. Er valt genoeg te doen: met het poppenhuis of het poppenwiegje spelen, een boekje lezen in de mooie stoel of alle frutsels die uitgestald staan bekijken en er mee spelen. Bovendien kan je je in de inbouwkast goed verstoppen. Ik hoop dat onze 4-jarige dame nog lang geniet van deze ruimte en dat we jullie hebben kunnen inspireren met deze binnenkijker in Luna’s slaapkamer!

Fotografie: Suzane Dias

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • No products in the cart.