007

Een binnenkijker: Luna’s slaapkamer

Vier dochters met 4 verschillende smaken en dus 4 verschillende slaapkamers. Deze kleine kinderkamer is van Luna, onze 3e dochter. Luna houdt van de natuur: van bloemen en dieren, van verzamelen en dagdromen. Toen ik voor de eerste keer het behang 'Land of Roses' van Mrs Mighetto zag was ik direct verliefd en zij gelukkig ook. Het behang werd samen met het rotan hoofdbord en de rotan stoel het uitgangspunt voor de styling van deze kamer.

Qua kleuren kozen we voor blush, lindegroen en mosterd. Een mooie match met het behang! We hebben veel natuurlijke materialen gebruikt: rotan (ofcourse!), wol en linnen. Je vindt er ook veel vintage items . Ik doe niets liever dan snuffelen in tweedehands winkels, de kringloop en op Marktplaats. Leuk om deze treasures indien nodig op te knappen en vervolgens te combineren met budget aankopen. Ook vind je op deze kamer veel Instagram-vondsten terug. Ik koop graag bij een small business, veelal vrouwen die het moederschap combineren met ondernemen. Spullen waar door de makers extra liefde is gestopt, dat zie je altijd terug in de items!

De kamer van Luna is klein, bovendien heeft het maar een rechte wand. Er zit een grote inbouwkast in met oude groene stalen louvredeuren. In eerste instantie wilde we de kast eruit halen om zo ruimte te winnen maar op het laatste moment bedacht ik me. De bijzondere deuren zorgen juist voor sfeer!
Omdat het behang behoorlijk aanwezig is hebben we de rest van de kamer wit gehouden (RAL9010). Het belangrijkste vind ik dat Luna, haar zussen en haar vriendinnen de kamer geweldig vinden. Er valt genoeg te doen: met het poppenhuis of het poppenwiegje spelen, een boekje lezen in de mooie stoel of alle frutsels die uitgestald staan bekijken. Bovendien kan je je in de inbouwkast goed verstoppen. Ik hoop dat onze dame nog lang geniet van deze ruimte!
006

011

008

005

012

007

003

Vorige
Volgende
Terug naar blog