Schrijf je in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en acties!

Newsletter

  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

   Search

   about Leo
   & Moon

   Welkom op de website! Leuk dat je meer wil weten over Leo & Moon, een online shop vol prachtige rotan items uit Indonesië. Het avontuur begon met hoofdborden voor de kinderkamer maar tegenwoordig vind je hier eyecatchers voor je hele huis. Mocht je je afvragen hoe Leo & Moon is ontstaan, waar de naam vandaan komt of wat mijn drijfveren zijn, lees dan vooral verder!

   we are available. Vragen? Ideeën? Inspirerende samenwerkingen? 
   Get in touch
   .

   About Madeleine

   + - WIE IS MADELEINE PEETERS EN HOE KOMT ZE IN VREDESNAAM IN DE ROTAN HANDEL TERECHT?

   Ik ben een moeder van inmiddels 4 prachtige meiden en wist niets van rotan of de interieurbranche. Net als heel veel andere moeders die een online-business runnen, ben ik bezig met mijn Plan-B-carrière.
   Met een achtergrond in de mode- en de kunstwereld lag mijn hart altijd al bij ontwerpen en design. Toen ik 38 was gebeurde er iets wat mijn leven veranderde, iets waardoor ik in één klap besefte wat echt belangrijk is. Ik raakte zwanger van dochter nr 3 en het bleek goed mis. Mijn vriend Jim en ik moesten na 24 weken beslissen of we de zwangerschap af wilden breken. Binnen 30 seconden vertelden we de artsen dat ons meisje hoe dan ook welkom was.

   + - DIT KLINKT ALS EEN VERSCHRIKKELIJKE PERIODE IN ONS LEVEN MAAR DAT WAS HET NIET.

   Sterker nog: alle medische onderzoeken, het keer op keer vervelende uitslagen te horen krijgen, het wachten op wat komen ging…dat hele proces maakte mij eigenlijk alleen maar sterker. Als een ware leeuwin beschermde ik mijn welpje. Dit kindje haalde alle kracht die ik in me had zitten naar boven en veranderde ons leven compleet.

   + - ALS ER IETS IS DAT BERGEN KAN VERZETTEN, DAN IS DAT HET VERTROUWEN IN JE EIGEN KRACHT.

   Ik kon misschien niets aan de gezondheid van ons meisje veranderen maar had wel controle over hoe ik hier mee om zou gaan en hoe ik mijn toekomst hierop in ging richten. Ik wilde zelf voor haar zorgen, er voor haar zijn. Zeker in die eerste jaren.
   Om een lang verhaal kort te maken: Luna werd nogal onverwacht tijdens een totale maansverduistering razendsnel thuis op de bank geboren. Na een aantal dagen in het AMC bleek dat ze weliswaar zwaar besmet was met het CMV-virus maar dat ze niet 6 maanden aan de zeer heftige medicatie hoefde. Hoe haar hersentjes zich verder zouden ontwikkelen zou de tijd (en heel veel onderzoeken) ons leren.

   + - EN HOE GAAT HET NU DAN?

   Inmiddels zijn we 7 jaar verder. Luna heeft zich na een langzame start ontpopt in een kleine maar ongelooflijk creatieve, bijzonder ondeugende en erg slimme dame. Is er dan verder niets met haar aan de hand? Was dat hele medische circus een storm in een glas water? Nee. Ze is doof aan een oortje en heeft soms problemen met slikken. We staan nog steeds onder controle in het AMC. In theorie kan het virus nog schade aanrichten maar als we iets geleerd hebben is het wel ‘Kijk naar de zon’ en ‘Pluk de dag’.

   + - EEN KORT VERHAALTJE OVER GROTE DROMEN

   Ons gezin is mijn belangrijkste drijfveer in alles wat ik doe. Na Jade, Linn en Luna kwam er nog een vierde dochter bij, Nine. Toen ons jongste meisje 1 jaar werd wilde ik weer aan de slag.
   Ik besloot de kracht die ik voelde tijdens de zwangerschap van Luna, dat overweldigende gevoel van een leeuwin die er alles aan doet haar welpjes te beschermen, te gebruiken om mijn eigen dromen te verwezenlijken.

   + - LEO & MOON WERD GEBOREN!

   Het idee om rotan te importeren is ontstaan uit een eigen behoefte. Ik zocht een rotan hoofdbord voor een van mijn dochters en kon er in Europa geen vinden. Hier was het nog geen trend maar in Australië zag ik geweldige kinderkamers voorbij komen met rotan items. Het idee liet me niet los en daarom ben ik ze uiteindelijk zelf uit Indonesië gaan importeren. Eerst alleen de hoofdborden, later kwamen daar o.a. stoelen, bedden, wiegjes en een volledige kinderlijn bij. Een geweldig avontuur!

   Een avontuur vol rotan kinderkamerinspiratie waarbij ik doe wat ik het liefste doe: ondernemen op mijn manier, mijn creativiteit aanboren en ondertussen kan ik er nog steeds voor ons gezin zijn. Wat ben ik dankbaar dat ik dit zo kan en mag doen!

   Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste collectie? Neem vooral een kijkje in de shop!

   Liefs, Madeleine

   Ivm onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om online bestellingen te plaatsen.

   Mail naar info@leomoon.nl om een order te plaatsen.

   You don't have permission to register
   X